Op 29 maart 2018 annonceert CenterOne Group haar nieuwe productstrategie voor WaterPro

Vanwege de grote belangstelling naar nieuwe innovatieve software toepassingen voor procesondersteuning brengt CenterOne Group uit Zeist haar WaterPro software voortaan op de markt als ProcessPro. WaterPro en ProcessPro is standaard software voor procesondersteuning en wordt al vele jaren gebruikt bij waterschappen en groot zakelijke markt bij klanten als Schiphol Nederland.

Quote: Peter van der Schuyt/ Managing Director van CenterOne Group.
“Door het samengaan van twee productnamen zijn wij beter in staat om onze productstrategie en roadmap af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Vanuit een snel veranderende werkomgeving waarbij ketenpartners steeds meer gaan samenwerken zien wij een groeiende behoefte aan standaard software componenten die eenvoudig en snel vanuit de Cloud in gebruik kunnen worden genomen”

ProcessPro is modulair en kan volledig worden afgenomen vanuit een beveiligde Cloud. ProcessPro biedt kant en klare modules voor vergunningverlening, handhaving en toezicht, Schouw, Grondzaken, Planvorming en relatiebeheer.

ProcessPro sluit aan op document- en zaaksystemen maar biedt gebruikers meer dan alleen een dossier met documenten. Alle fasen met processtappen van een proces en relevante informatie is voor gebruikers eenvoudig benaderbaar. Geografische- en administratieve informatie vormen een integraal onderdeel van deze moderne oplossing. ProcessPro beschikt over een eigen kaart toepassing maar werkt ook samen met bestaande kaartoplossingen en GIS systemen.

ProcessPro is ontwikkeld volgens open standaards voor het koppelen met externe applicaties en databronnen. Door gebruik van een geïntegreerde proces-engine is ProcessPro voorbereid voor aansluiting aan het nieuwe omgevingsloket.

Met behulp van een aparte module “Process Mining” zijn klanten in staat om processen beter en sneller te analyseren om zo de benodigde procesverbeteringen snel te implementeren binnen de eigen organisatie.