Londen, Verenigd Koninkrijk – 22 maart 2017 – Interchange Group, een Britse specialist in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde technologische oplossingen, heeft CenterOne Group overgenomen, een Nederlandse ontwikkelaar van standaard softwareoplossingen waarmee organisaties kerntaken op een slimme manier automatiseren.

Henk Pomper, CEO van Interchange Group, zegt: “Wij volgen voortdurend technologische ontwikkelingen en nieuwe en veelbelovende oplossingen met als doel ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal kunnen inspelen op het digitale tijdperk. CenterOne biedt duidelijke voordelen voor elke organisatie die op zoek is naar software om bedrijfsprocessen te beheren en te optimaliseren.”

Het CenterOne team heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door organisaties en hun werknemers te ondersteunen bij het efficiënt inrichten en beheren van bedrijfsspecifieke werkprocessen, zoals vergunningverlening, handhaving en toezicht.

Het bedrijf heeft ook een innovatieve en intuïtieve customer relationship management-oplossing ontwikkeld voor het optimaliseren van relatiebeheer voor geautoriseerde medewerkers en ketenpartners. Klantgegevens kunnen gemakkelijk en overal via het web worden bewerkt, en specifieke organisatieprocessen kunnen snel en eenvoudig worden geïmplementeerd.

“We hebben ons altijd gericht op het creëren van software om klanten te helpen met beter beheer van essentiële taken en we zijn verheugd om deel uit te gaan maken van Interchange Group”, zegt Peter van der Schuyt, Algemeen directeur van CenterOne Group. “De internationale sales en marketing middelen en het indrukwekkende klantenbestand, bieden ons de ideale gelegenheid om uit te breiden.”

Naast software en consultancy biedt CenterOne DronePoint aan, een innovatieve oplossing voor het inspecteren van objecten, infrastructuren en ontoegankelijke locaties met inzet van drones. “Overheden en bedrijven die complexe processen en infrastructuur beheren, zijn op zoek naar betere manieren om kennis en inzichten uit data te halen”, zegt Pomper. “Samen met onze partners, zullen Interchange en CenterOne de ideale mix vormen voor het aanbieden van essentiële, innovatieve en praktische oplossingen aan onze klanten.”

Meer informatie vindt u op interchangegroup.com/centerone.