Wilt u overstappen van Lotus Notes naar MS Outlook 2013?

CenterOne heeft voor organisaties die willen overstappen van Lotus Notes naar MS Exchange 2013 met Outlook 2013 een kant en klare migratie oplossing ontwikkeld voor de migratie van alle mailboxen, agenda’s en adreslijsten van gebruikers.

Als Businesspartner van Micorosft en IBM heeft CenterOne veel ervaring met zowel Lotus Notes als MS Outlook.

De oplossing bestaat uit standaard migratie software en migratie services voor een vaste prijs. Tevens installeren en verzorgen wij de inrichting van uw MS Exchange software en server(s) binnen uw netwerk of in de Cloud. Hierbij houden wij rekening met wensen op het gebied van beveiliging, load balancing en internet toegang ed. Ook verzorgen wij de benodigde opleidingen aan uw (eind)gebruikers. Hierbij maken wij de vertaalslag van de oude (Lotus Notes) naar de nieuwe (MS Outook) omgeving. Hierdoor kunnen gebruikers snel aan de slag met de nieuwe mail clients en is alle informatie snel toegankelijk. Ook uw SmartPhones en Tablets worden gemigreerd met onze oplossing.

U bespaart met onze oplossing veel kosten en wordt volledig ontzorgt. Na het uitvoeren van proefmigraties wordt samen met u bepaald wanneer de overgang plaatsvindt. De defintieve migratie gebeurt meestal in een weekend. Gebruikers hebben hierdoor geen last van onbereikbare mailboxen en kunnen ongestoord aan de slag met hun nieuwe Outook mailclient.

CenterOne voert in december een migratie uit voor de Gemeente Twenterand waarbij ongeveer 250 gebruikers en meer dan 300 mailboxen in een weekend worden gemigreerd van Lotus Notes naar MS Exchange en Outlook 2013.

Meer weten neem contact op met een van onze consultants of de afdeling verkoop sales@centerone.nl of bel met 030-6055877

Ik wil een afspraak maken ➨