Vereenvoudig uw backup met Online Backup van CenterOne

Heeft u, net als veel andere bedrijven, ook zo veel moeite met het inregelen en werkend houden van uw backup software? En wordt u soms ook zo moe van het wisselen van die tapes, die dan ook steeds weer mee naar huis genomen moeten worden? Probeer eens 30 dagen gratis de online backup van CenterOne!
Beschadiging of verlies van belangrijke computergegevens komt dagelijks voor. Door diefstal, computervirussen of bijvoorbeeld schade door brand. Documenten kunnen bovendien beschadigen en daardoor onleesbaar worden. Verlies van belangrijke klantgegevens kan uw bedrijf veel geld kosten. Een goede backup is daarom van groot belang.
CenterOne helpt u graag met het realiseren van een goede backup. Door gebruik te maken van online backup regelt CenterOne eenmalig de backup goed in. Daarna wordt er per vast te stellen periode een backup gemaakt van de gewijzigde bestanden. U hoeft hier verder dus niet meer naar om te kijken.
Maandelijks betaald u een bedrag vanaf € 3,95 voor werkstations en € 9,95 voor servers. Neem vrijblijven contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!