CenterOne: terugblik 2014, visie 2015

CenterOne: terugblik 2014, visie 2015

Met het einde van het jaar in zicht, wordt het tijd de balans op te maken. 2014 was een prachtig jaar vol nieuwe ontwikkelingen. Op verschillende vlakken was er sprake van groei: extern, intern en op het gebied van onze producten. Om u een idee te geven bespreken wij enkele voorbeelden:

Externe groei

Klanten

Met trots kunnen wij Waterschap Hunze en Aa’s aan ons klantenbestand toevoegen. Het waterschap gaat gebruik maken van onze oplossing WaterPro 2.0 als efficiënte en doelgerichte oplossing voor vergunningverlening, handhaving en toezicht.

Voor VolkerWessels Telecom hebben wij met onze oplossing DronePoint een proof of concept uitgevoerd voor de inspectie van tunnels en masten. Het resultaat: opstellen van de business case voor de inspectie van de eerste 30 masten, die begin volgend jaar zal worden uitgevoerd.

Natuurlijk zijn we trots op álle (nieuwe) klanten die samen hebben bijgedragen aan een fantastisch jaar.

Samenwerking

Onze samenwerking met Split-Vision en IT-Eye biedt de mogelijkheid om verschillende integratie projecten te realiseren voor gemeenten. Dat belooft veel goeds voor 2015.

Daarnaast zijn wij lid geworden van de U15 met als doel te werken aan een betere bereikbaarheid van Midden-Nederland en om onze CO2-uitstoot te blijven verlagen.

Interne groei

Geen groeikracht zonder kennis en kunde. Ons team wordt versterkt door de volgende medewerkers:

  • Christiaan Driessen – Junior Accountmanager
  • Ramon Wind – DronePoint piloot en technisch consultant

Productgroei

DronePoint is dé nieuwe oplossing voor het vanuit de lucht vastleggen van evenementen, golf courses, locaties en objecten, door middel van drones. DronePoint Viewer software is speciaal ontwikkeld voor de presentatie van digitale content vanuit de cloud. Daarnaast is het mogelijk om deze content te integreren in uw website of, via een backoffice applicatie zoals ProcessPro, te integreren in uw processen.

Center1 CRM is niet meer alleen in-house, maar ook via de Cloud en als App beschikbaar. Nu heeft u altijd en overal toegang tot de juiste informatie.

WaterPro is het afgelopen jaar verder ontwikkeld in samenwerking met de Waterschappen Aa en Maas en De Dommel. Een voorbeeld daarvan is de nieuwe module voor prioritering van locaties en de koppeling met DMS/Zaaksystemen zoals Corsa en Decos.

De groei die in 2014 is ingezet zal in 2015 doorzetten. Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Daarom blijven wij innoveren om u passende diensten en producten te bieden. Nu en in de toekomst. Wij wensen u fijne feestdagen toe en een inspirerend 2015.

Wat kunnen wij in 2015 voor u betekenen? Wij bespreken graag uw toekomst visie. Neem gerust contact op met CenterOne via info@centerone.nl of maak een afspraak!

Ik wil een afspraak maken ➨