Partners

&nsbp;

Samen staan we sterk!

Oracle

CenterOne is Silver Partner van Oracle. Wij werken samen aan de migratie van de volledige ProcessPro suite naar de Oracle databases. Dit project is in april 2011 afgerond. Het resultaat van dit project is dat de ProcessPro suite volledig op Web en Oracle technologie gebaseerd is.

Microsoft

CenterOne ontwikkeld en verkoopt naast haar eigen oplossingen ook Microsoft Dynamics CRM. Microsoft Dynamics CRM 2013 is de nieuwe customer relationship management-software die past bij de behoeften en het budget van kleine, middelgrote en grote organisaties, en die u helpt om meer uit uw relaties te halen.

IBM

IBM is een waardevolle partner voor CenterOne, omdat zij de basissoftware levert waar Center1 CRM software op draait, namelijk het Lotus Notes en Domino pakket. Wij verkopen niet alleen de software, maar ook de hardware waarop deze software draait. IBM biedt u een compleet scala aan software, hardware en services.

Nieuwland Geo-Informatie

Nieuwland Geo-informatie is een mensgerichte organisatie; de medewerkers van Nieuwland richten zich op kennisverwerving op het gebied van ICT en Geo-Informatie. CenterOne werkt samen met Nieuwland om ProcessPro uit te breiden met Geo-functionaliteit die zowel mobiel, in het veld, als op kantoor te gebruiken is door de vergunningverlener en de handhavers. Daarnaast worden er koppelingen gerealiseerd met applicaties die veel door waterschappen in gebruik zijn.

IT-Eye

IT-eye heeft zich gespecialiseerd in de uitvoering van architectuurfuncties en de inrichting van architectuurprocessen waarbij architectuur als middel om verandering mogelijk te maken, centraal staat.

ITIM Consultancy

ITIM Consultancy is een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van bedrijven en non-profit organisaties op het gebied van kantoor- en huisstijl-automatisering en het schrijven van maatwerk toepassingen, veelal gebaseerd op de MS-Office producten. Tevens maakt ITIM voor derden helpteksten, handboeken, instructiemateriaal en overige teksten.

IWSS

International Water Service Schrover (I.W.S.S.) is een allround Advies-, project-, interim-management- en servicebureau op het gebied van milieu- en watermanagement.