Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot de Microsoft Office-programma’s en de laatste versies van documenten op al uw apparaten. Dit betekend dat u te allen tijden uw Office-programma’s kunt gebruiken op de pc, Mac, maar ook op uw tablet of smartphone! Microsoft Office 365 geeft dus de mogelijkheid, om waar en wanneer u maar wilt werken, hierdoor kunt u vrijwel direct reageren op uw klanten of collega’s. Het enige wat u nog nodig hebt, is het internet.

CenterOne Group is Certified Partner van Microsoft.

Ik wil een afspraak maken ➨

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM 2013 is de nieuwe customer relationship management-software die past bij de behoeften en het budget van kleine, middelgrote en grote organisaties, het u helpt om meer uit uw relaties te halen. Het is een gemakkelijke, flexibele en geïntegreerde CRM-software die u en uw medewerkers in staat stelt te zorgen voor een goed relatiebeheer, gefundeerde beslissingen te nemen, omzet te verhogen en uw klanten een superieure service te bieden.

CenterOne is Certified Partner van Microsoft en zet de kennis van CRM processen (eigen ontwikkelde oplossing Center1 CRM) ook in voor de implementatie van Dynamics CRM 2013. 

Ik wil een afspraak maken ➨