Profit

&nsbp;

De oplossing voor uw commerciële bedrijfsvoering!

Verbeter het rendement van uw salestraject door segmentatie van de doelgroep en uitgebreide informatie uit de salesfunnel.

Alle informatie op één centrale plek!
Center1 CRM is de complete oplossing voor het optimaliseren van uw klantenbeheer. Elk klantcontact wordt centraal vastgelegd en is inzichtelijk voor geautoriseerde medewerkers. U kunt uw klantgegevens snel, gemakkelijk altijd en overal via uw CRM web applicatie of CRM App opvragen en bewerken. Ook kunnen specifieke organisatieprocessen snel een eenvoudig geïmplementeerd worden, gebruik makend van de standaard crm software.

Inzicht in salesproces en marketing activiteiten
Het verkoopproces wordt ondersteund door de grafische weergave van de salesfunnel. Met deze functionaliteit is het mogelijk om inzichtelijk te maken in welke fase van het verkoopproces uw relaties zich bevinden en welke sales activiteiten nog open staan. U ontvangt automatisch bericht als uw activiteiten verlopen.
Benader uw doelgroep op een persoonlijke manier, met een relevante boodschap door middel van de mailing module. Door het monitoren van social media berichten, kunt u gemakkelijk analyseren wat het sentiment is rondom uw product, dienst of merk en of u de doelgroep met de juiste informatie bedient.

En nog meer…
Ook de registratie van facturen, projecten, netwerken en koppelingen met gegevens uit andere systemen zoals financiële pakketten, is mogelijk.

Interessante modules voor profit organisaties:

Documenten

Creëren en bewaren van brieven, contactmomenten, e-mails (uitgaand en binnenkomend), bestand bijlagen en bezoekrapporten bij de gewenste relaties of contactpersonen op één centrale locatie in het CRM.

Add-on: DLI Uploader

Evenementen

Verstuur uw relaties eenvoudig uitnodigingen voor evenementen en registreer de aan- en afmeldingen.

Maatwerk: koppeling met uw website/portal.

Mailings

Aanmaken, beheren en versturen van mailings (<500 mailings per keer) naar gewenste doelgroepen die geselecteerd kunnen worden op basis van verschillende criteria. Ook kunnen selectielijsten voor export, ten behoeve van externe mailapplicaties, aangemaakt worden.

Projecten

Registreren van uw projectinformatie en het versturen van project notificaties. Deze projectinformatie kan ook weergegeven worden op uw portal of website.

Maatwerk: neem interesse op als u specifieke wensen heeft.

Facturen

Creëer en bewaar uw facturen met uw eigen sjablonen en huisstijl.

Add-on: koppeling mogelijk met financiële pakketten.

Producten

Registratie van productinformatie, zoals eenheid, prijs en foto’s. Deze informatie kan dienen als input voor facturen en offertes.