Non-profit

&nsbp;

De oplossing voor uw klanten- of ledenadministratie!

Inzicht in uw klanten- of ledenadministratie, versturen van mailings en uitnodigingen voor uw evenementen.

Alle informatie op één centrale plek!
Kost het u veel tijd om snel de juiste informatie informatie te vinden in verschillende spreadsheets, e-mails of papieren dossiers? Kost het opslaan en delen van informatie in een systeem veel tijd? Met Center1 CRM is dat verleden tijd en heeft u altijd en overal toegang tot alle informatie.

Communiceer gericht met uw relaties en leden!
Verbeter uw communicatie met uw relaties en leden en stuur nieuwsbrieven op maat of aanbiedingen naar uw doelgroepen. Nodig relaties en leden uit voor evenementen en activiteiten.

En nog meer…
Ook de registratie van facturen, contributie, projecten, netwerken en koppelingen met gegevens uit andere systemen zoals financiële pakketten, is mogelijk.

Interessante modules voor non-profit organisaties:

Documenten

Creëren en bewaren van brieven, contactmomenten, e-mails (uitgaand en binnenkomend), bestand bijlagen en bezoekrapporten bij de gewenste relaties of contactpersonen op één centrale locatie in het CRM.

Add-on: DLI Uploader

Evenementen

Verstuur uw relaties eenvoudig uitnodigingen voor evenementen en registreer de aan- en afmeldingen.

Maatwerk: koppeling met uw website/portal.

Mailings

Aanmaken, beheren en versturen van mailings (<500 mailings per keer) naar gewenste doelgroepen die geselecteerd kunnen worden op basis van verschillende criteria. Ook kunnen selectielijsten voor export, ten behoeve van externe mailapplicaties, aangemaakt worden.

Projecten

Registreren van uw projectinformatie en het versturen van project notificaties. Deze projectinformatie kan ook weergegeven worden op uw portal of website.

Maatwerk: neem interesse op als u specifieke wensen heeft.