Diensten

&nsbp;

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

ICT Beheer

Om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen is goed beheer van uw ICT-infrastructuur van groot belang. Als u weet dat dit beheer in goede handen is, kunt u zich maximaal richten op uw kernactiviteiten. Deze zekerheid is mogelijk door de beheeroplossing van CenterOne. Wij ondersteunen Windows, Linux en i5/OS (OS/400). Voor al deze platformen kunt u rekenen op onze ICT-beheerders.

SAAS

SAAS (Software as a Service) Het grootste deel van onze oplossingen bieden wij aan als SaaS oplossing vanuit de Cloud. U bespaart op beheerkosten en krijgt een schaalbare en flexibele oplossing die snel kan inspelen op veranderingen in wet- en regelgeving en nieuwe versies van software. Bovendien is de oplossing altijd en overal benaderbaar. Dat schept mogelijkheden om de ketenpartners beter te betrekken maar ondersteunt ook thuiswerken optimaal.

Consultancy

Onze relaties hebben behoefte aan een goed klankbord als het gaat om het nemen van de juiste ICT beslissingen. Door onze jarenlange ervaring bij Waterschappen, Gemeenten en het MKB hebben wij grote kennis opgebouwd van uw primaire bedrijfsprocessen en daarom zijn wij voor u de juiste ICT partner. Wij bieden diensten aan op het gebied van projectmanagement, implementatie, programmering, opleiding, beheer en onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Hierbij kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak waarbij u als klant altijd centraal staat.

Online backup

Actuele en betrouwbare data is uitermate belangrijk. Uw bedrijfscontinuïteit is afhankelijk van de beschikbaarheid van uw data. Kwalitatief hoogwaardige en actuele back-ups zijn daarom noodzakelijk. Onze Online Backup dienst zorgt voor een complete en dagelijkse back-up. Volledig automatisch, zodat u er geen omkijken naar heeft. Uw backup is snel een eenvoudig terug te zetten in geval van calamiteit of dataverlies. Voor u een  geruststellende gedachte dat er altijd een back-up veilig buiten de deur is. Opgeslagen in hoogwaardige en gecertificeerde datacenters binnen Nederland.

Training & Support

Goed opgeleide en positief ingestelde medewerkers zijn van groot belang voor een succesvolle organisatie. Voor het verzorgen van opleidingen beschikken wij over een vast team van consultants die hun kennis vanuit de praktijk kunnen overbrengen aan de cursisten.
Elke consultant heeft een didactische achtergrond en beschikt daarnaast over uitstekende technisch inhoudelijke kennis. Wij bieden standaard trainingen voor gebruikers en beheerders, maar ook trainingen op maat op basis van een gedegen plan van aanpak.

Migraties

Wilt u veranderen van mail oplossing of gaat u over op een nieuwe database? Wij hebben veel ervaring in het opzetten, uitvoeren en begeleiden van migratietrajecten. Hierbij kunt u denken aan het migreren van IBM Notes- en Domino mail naar MS Exchange en Outlook of een migratie naar Office365. Ook het omzetten van uw Excel en Access database naar een CRM-applicatie en het migreren van uw Vergunning & Handhaving processen naar een moderne database omgeving is onze expertise. Ik wil een afspraak maken ➨