CenterOne Group sluit samenwerkingsovereenkomst met Nieuwland!

Op woensdag 29 februari hebben Peter van der Schuyt, Algemeen Directeur van CenterOne Group, en Bert ten Brinke, Business Manager bij Nieuwland Geo-Informatie, een overeenkomst ondertekent waarmee zij de toekomstige samenwerking tussen beide organisaties bekrachtigen.
Deze samenwerking zal zich vooral uiten in de gezamelijke ontwikkeling van (mobiele) oplossingen ter ondersteuning van handhavers van waterschappen en gemeenten. De synergie tussen de beide bedrijven ligt in het feit dat CenterOne Group veel kennis en ervaring op het vlak van Vergunningverlening en Handhaving heeft. Daarnaast is binnen de organisatie veel inzicht in de processen en bijbehorende worklow van het Controle- en Handhavingsproces. Nieuwland Geo-Informatie vult deze kennis aan met haar GEO-componenten en haar kennis van en ervaring met IRIS.
Daarnaast zal de samenwerking tussen de partijen resulteren in een uitbreiding van WaterPro met Geo-functionaliteit die zowel mobiel, in het veld, als op kantoor door vergunningverleners en handhavers te gebruiken is.