CenterOne Group feliciteert Schiphol met de livegang van Kermit!

CenterOne Group feliciteert Schiphol met de livegang van Kermit!

CenterOne Group feliciteert Schiphol met de livegang van Kermit! Kermit is de productnaam van onze standaard software ProcessPro voor Schiphol.

ProcessPro is modulair en wordt ook aangeboden vanuit de Cloud. ProcessPro biedt kant en klare modules voor vergunningverlening, handhaving en toezicht, Schouw, Grondzaken, Planvorming en relatiebeheer.

We zijn eind 2017 begonnen met de implementatie van ProcessPro bij Schiphol voor het Terminal-gebied. Een Scrum team bestaande uit CenterOne en Schiphol medewerkers heeft hard gewerkt aan de inrichting van het eerste proces.

We starten in mei met de implementatie van de volgende processen voor Airside en Bagage. De Agile-aanpak werkte heel goed met als een resultaat een duidelijk inzicht in de op te leveren producten aan Schiphol. De retro en evaluatie was zeer waardevol en leverde veel “lessons learned” op voor de toekomst. De Scrum-master zal het team gaan helpen onze producten nog beter op te leveren aan een breed scala van interne en externe Schiphol gebruikers.